Audionomin työstä KPKS:ssa olen jäänyt eläkkeelle, mutta työssä käyn edellen. Terveydenhuoltotyöstä on kertynyt kokemusta yli 40 vuotta.

HYVINVOINTI ON SYDÄMEN ASIA

Julkaistu:

Kotisivuni toimivat jälleen. Sivut oli Zonerilta tulleen tiedon mukaan hakkeroitu! Nyt sivut on palautettu varmuuskopiosta ja ”siivottu”. Monta tärkeää asiaa mm. aluevaaleihin liittyen on ollut mielessä ja täältä tulet löytämään kirjoituksiani niistä.

Olen siis ehdolla tulevissa aluevaaleissa 23.1.2022. Tulevat päättäjät tulevat päättämään vuodesta 2023 alkaen Keski-Pohjanmaan hyvinvointialueen sosiaali- ja terveydenhuollosta sekä pelastustoimesta.

Hyvinvointialueen tehtävä on tarjota jokaiselle hänen tarvitsemansa sosiaali- ja terveyspalvelut. Pidän tärkeimpänä sitä, että Keski-Pohjanmaalla jokaisen pitää päästä lääkäriin mahdollisimman nopeasti. Jonoissa ei pitäisi kenenkään joutua odottamaan hoitoa kuin lyhyen ajan. Kaikkien sote-palveluiden on oltava Keski-Pohjanmaalla tarpeen vaatiessa nopeasti saatavissa asuinpaikasta tai taloudellisesta asemasta riippumatta. Pelastustoimen on oltava toimiva ja resurssien riittävät!

Minulla on yli 40 vuoden kokemus luottamustehtävistä ja monipuolinen työkokemus terveydenhuollosta, niin julkisella kuin yksityiselläkin puolella, sekä perusterveydenhuollossa että erikoissairaanhoidon puolella Keski-Pohjanmaan keskussairaalassa. Olen työskennellyt myös ensihoidossa. Uskon vahvasti, että kokemukselleni aluevaltuustossa olisi käyttöä!

Lisää julkaisuja

19.1.2022

Keski-Pohjanmaan vuodeosastot osana hyvinvointialueen palveluverkkoa

Kokoomuksen linja on, että lähipalvelut turvataan. Kokoomus ei ole vähentämässä Keski-Pohjanmaalla vuodeosastojen määrää tai paikkoja, ei supistamassa palveluverkkoa, eikä huonontamassa

6.1.2022

Äänestä lyhyempiä jonoja, älä raskaampia hallintomalleja!

Tulevan K-P:n hyvinvointialueen tärkeimmät teemat ovat talous, terveys ja turvallisuus. Päätöksenteossa on keskityttävä siihen, mihin veronmaksajien rahat käytetään. Tärkeintä tulee

30.12.2021

Ikäihmisillä on oikeus hoitoon, hoivaan ja huolenpitoon

Yksi suurimmista hyvinvointialueiden kysymyksistä tulee olemaan se, miten ikääntyvän väestön hoivapalvelut pystytään alueilla järjestämään. Valtakunnalliset politiikkalinjaukset ja hoitosuositukset korostavat kotihoitoa